PIET HEIN EEK / TABLE FOR WEHKAMP

pietheineek-wehkamp-rond.jpg
IMG_0121.jpg
IMG_0122.jpg
pietheineek-wehkamp-rond.jpg
IMG_0121.jpg
IMG_0122.jpg

PIET HEIN EEK / TABLE FOR WEHKAMP

500.00

CONTACT US

 

messure  90 Ø x 78 cm

lower edge of tabletop  74 cm

materials  solid wood oak, untreated

 

NL - Piet Hein Eek: "De tafels zijn tot stand gekomen vanuit de gedachte dat hout dwars op de nerfrichting krimpt. De poten zijn zo geplaatst en geconstrueerd dat onderstel en blad door de werking van het hout met elkaar meebewegen. De manier van construeren en assembleren is eenvoudig en volledig inzichtelijk."

foto & text  Piet Hein Eek

 

 

Quantity:
Add To Cart

Hollands product

De ingenieuze constructie is kenmerkend voor de wijze waarop Piet Hein Eek ontwerpt. Het ontwerp sluit naadloos aan op de wens om in serie een typisch Hollands product te maken. Met deze tafel van Piet Hein Eek haal je een exclusief meubelstuk in huis. Met de duidelijke en handgemaakte handleiding zet je de tafel gemakkelijk zelf in elkaar.

De eikenhouten tafel is te gebruiken als eetkamertafel en past bij de eikenhouten eetkamerstoelen van Piet Hein Eek. Je kunt de tafel ook gebruiken als los item. 

Piet Hein Eek & wehkamp.nl

Dankzij de unieke samenwerking tussen Piet Hein Eek en wehkamp.nl is het voor iedereen mogelijk een exclusief ontworpen meubelstuk van deze Nederlandse ontwerper in huis te halen.

Piet Hein Eek: "wehkamp.nl is een Nederlands bedrijf, een internetbedrijf dat vooralsnog alleen op de Nederlandse markt opereert. De ontwerpen zijn met de Nederlandse traditie in het achterhoofd tot stand gekomen. Eenvoudig geconstrueerd, functioneel en van eerlijke materialen gemaakt."

Speciaal voor wehkamp.nl heeft Piet Hein Eek een 8-delige collectie ontworpen van eerlijk materiaal. De ontwerpen zijn door de ingenieuze constructie verrassend gemakkelijk zelf thuis in elkaar zijn te zetten. De samenwerking verloopt heel puur, waarbij het artistieke van Piet Hein Eek en het commerciële van wehkamp.nl harmonieus bij elkaar komen.

Piet Hein Eek: "Bij wehkamp.nl praten ze over de webwinkel alsof het een fysieke winkel is en het is bedoeling dat de bezoeker dat ook zo ervaart. Een fictieve winkel waar je echte producten kunt bestellen. En daar zit 'm de clou; we maken goed geproduceerde en mooie producten die verkrijgbaar zijn bij de grootste online winkel van Nederland."